Prosjekterte hytter med tomt til sals

Vi har ledige tomter med prosjekterte hytter til sals i nytt hyttefelt på Lammetun.
Sjekk ut vår annonse her: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=292971761

Kontakt Frode Haugen på epost: frode@lammetun.no eller ring han på tlf. 47 28 36 34 (tastevalg 1 – tømrar) for ein uforpliktande og hyggelig hytte prat 🙂

Kort om eiendommen

Lammetun er øy som ligg vest i Fjaler kommune.
Øya er landfast med utsikt til øysamfunnet Værlandet og fjellet Alden i vest. I sør finn du øysamfunnet Solund.

Her kan du oppleve fantastiske solnedganger der sola går i havet nesten ved midnatt om sommeren.
Øya er omkransa av svaberg, med vegetasjon bestående hovedsakelig av lyngheier, kratt og småskog.
Flott turterreng rett utenfor døren. Og i kort avstand finn du flere fjellturer av ulik vanskelighetsgrad, alt fra små turer til topp turer.
I kort avstand finn du flere fjellturer av ulik vanskelighetsgrad, alt fra små turer til topp turer.
Hyttefeltet er regulert av privat reguleringsplan for Lammetun (navn på plan: Lammetun), den finner du her: https://www.lammetun.no/?page_id=14823

Beskrivelse

Mer er en kompakt, smart hytte som har utvidet potensial. Loftet leveres uinnredet, med ferdig lagt gulv, så med litt egeninnsats kan du å få enda mer hytte for pengene. En hytte som dette er en perfekt start på hyttedrømmen.

Hytta har en lun, koselig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terreng. Videre har hytta soverom, bad og entré med tilliggende bod. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagt og innredet bad, samt gulvvarme i entré og bad. Takluke til loft med nedfellbar trapp, som kan byttes ut med vanlig loftstrapp om man velger leveranse med innredet loft.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk – Trend og Tradisjon. Trend, som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som har et lunere uttrykk med villmarkspanel, smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv i bad, samt gulvvarme i entré og bad.

Bilder som fremkommer i annonsen er ment som inspirasjon. Ta kontakt med selger for nøyaktig leveransebeskrivelse av hyttemodellen Mer.

Du vil kanskje også like...